VINTERDÆK ELLER HELÅRSDÆK – HVAD ER BEDST

Koji zimski pneumatici su najbolji kad je u pitanju bezbednost?

Korisni predlozi i saveti
4w 323 tire michelin pilot alpin five en us features and benefits 2 signature 16 slash 9 1 1

Sve što treba da znate o vožnji u zimskim uslovima.

Vožnja u zimskim uslovima se veoma razlikuje od vožnje u ostatku  godine: temperature padaju i rizikujete da u svakom trenutku naletite na kišu, sneg ili poledicu.

U zavisnosti od vaših navika u vožnji, možda će vam biti potrebna posebna oprema, kao što su sertifikovani zimski pneumatici, kako biste bili bezbedni na putu - posebno ako živite ili putujete u planinske predele i ne želite da budete neprijatno iznenađeni vremenskim prilikama.

Da li želite da opremite vaš auto sertifikovanim zimskim pneumaticima ali ne znate koji pritisak treba da bude u njima? Ili kada treba preći na zimske pneumatike? Ili koliko zimskih pneumatika da stavite na vaše vozilo? Pročitajte naše najbolje savete za bezbednu zimsku vožnju i dodatne korisne informacije kao što su propisi o korišćenju zimskih pneumatika u i izvan Srbije.

Drugi članci koji vas mogu zanimati

Koristite veb pretraživač za koji ne postoji podrška
Ovaj veb sajt ne podržava internet pretraživač koji koristite. Postoji mogućnost da pojedine funkcionalnosti ne rade kao što je predviđeno, što može dovesti do neobičnog ponašanja veb sajta prilikom njegovog pregledanja. Da biste u potpunosti iskoristili sve prednosti ovog veb sajta koristite ili nadogradite/instalirajte neki od sledećih interenet pretraživača