car edito 6 4 tip1 dealer help and advice
Brzo pronađite prodavnicu pneumatika blizu vas
Цар
  • Цар
Цар
  • Цар
Pronađi me

O prodavcima Michelin pneumatika u Srbiji

Pneumatici i usluge za vozila

Srbija je prepuna novih mogućnosti u kojima možete testirati granice svog vehicle i uživati u njegovom potencijalu. U kompaniji Michelin vrlo dobro znamo da dobri automobili, motocikli i skuteri zahtevaju dobre pneumatike, što je upravo i razlog zbog kojeg naši ovlašćeni dileri na svojim zalihama imaju ogromne količine naših najnovijih proizvoda. Bilo da krstarite gradskim ulicama, vozite svog terenca ili terenski motocikl van drumova ili ste rešili da se provozate svojim sportskim automobilom ili motociklom, kod naših ovlašćenih dilera pneumaticima uvek postoji ponešto za svakog od vas.

Ako niste sigurni koja je ponuda najbolja za vaše vozilo, naši predusretljivi dileri će vas sa zadovoljstvom uputiti u svet različitih tipova pneumatika i u način na koji svaki od njih utiče na vaše vozilo i na samu vožnju. Svejedno, pre same kupovine, postoji nekoliko stvari koje bi trebalo razmotriti i koje će vam u velikoj meri olakšati sam proces odabira.

Imajte na umu vremenske prilike

Jedan od faktora koje treba uzeti u obzir prilikom kupovine pneumatika jesu vremenski uslovi sa kojima ćete se suočavati. Iako se mnogi delovi Srbije odlikuju toplim i suvim vremenskim prilikama, katkad su tu i vlažni i hladni dani kad putevi mogu postati klizavi. Imajte na umu da pri vlažnom vremenu površina puteva ima najmanju moć prianjanja, te da su tada i vaši izgledi da izgubite trakciju znatno povećani.

Pneumatik odaberite na osnovu terena po kome ćete voziti

Još jedan od faktora koji se može odraziti na vaš odabir pneumatika jeste vrsta terena po kome nameravate da vozite. Vožnja po drumu ne zahteva istu dubinu šare gazećeg sloja ili tvrdoću kao što su oni koje nude pneumatici za vožnju po svim terenima ili po nepristupačnim terenima. Korišćenje pneumatika koji je prilagođen terenu potencijalno će smanjiti buku, dovesti do ujednačenog habanja pneumatika i sprečiti eventualna proklizavanja ili mogućnost da se negde zaglavite. Da biste doznali više o tome, konsultujte se s nekim od naših ovlašćanih dilera.

Koristite veb pretraživač za koji ne postoji podrška
Ovaj veb sajt ne podržava internet pretraživač koji koristite. Postoji mogućnost da pojedine funkcionalnosti ne rade kao što je predviđeno, što može dovesti do neobičnog ponašanja veb sajta prilikom njegovog pregledanja. Da biste u potpunosti iskoristili sve prednosti ovog veb sajta koristite ili nadogradite/instalirajte neki od sledećih interenet pretraživača