MERCEDES-AMG U PARTNERSTVU S KOMPANIJOM MICHELIN

amg michelin partnerlabel p rgb


Pomeranje granica, istraživanje novih teritorija, putovanje u svet nepoznatog – sve to zahteva hrabrost i istinsku strast.
I upravo ta strast pokreće Mercedes-AMG i Michelin, kao inovatore u svojim područjima delovanja, da stalno menjaju postojeće stanje stvari i neprekidno realizuju svoju viziju o pokretljivosti. Nije važno da li je reč o izvanrednim sportskim automobilima i vozilima visokih performansi ili o pneumaticima.

Vozačka akademija AMG i Michelin

Istražite granice sopstvenih mogućnosti. Isprobajte očaravajuće performanse. U potpunosti uživajte u svakom trenutku. Upoznajte svet Vozačke akademije AMG. Izuzetna zajednica ljudi koji žude za performansama, koji teže krajnjoj osobenosti i dele zajedničku strast. Vozačka akademija AMG nudi vrhunska i jedinstvena iskustva na legendarnim trkačkim stazama, na spektakularnim rutama, kao i na snegu i ledu u vozilima Mercedes-AMG. Prihvatanje ponude Vozačke akademije AMG znatno je više od običnog putovanja ili programa članstva: Postanite član najbrže porodice na svetu

Da biste saznali dodatne informacije o Vozačkoj akademiji AMG kliknite ovde

MICHELIN | Mercedes-AMG GT Black Series

Mercedes-AMG i Michelin: grade najbolje moguće iskustvo na električni pogon

Upoznajte rad koji su uložili MICHELIN i Mercedes-AMG kako bi usavršili pneumatik MICHELIN Pilot Sport EV.
Nekoliko meseci saradnje u razvoju pneumatika koji oslobađa potpuni potencijal novog vozila Mercedes-AMG EQS kroz postizanje sasvim novog vozačkog iskustva koje je 100% zasnovano na električni pogon.

MICHELIN x Mercedes-AMG: building the best electric experience ⚡

Mercedes-AMG i Michelin

Neprekidna potraga za vrhunskim kvalitetom i savršenstvom dovela je do jedinstva dva partnera.
Našu viziju o pokretljivosti zajedničkim snagama realizujemo na drumu.

Izaberite dimenzije svojih pneumatika

Michelin razvija pneumatike sa oznakama za Mercedes-AMG

MICHELIN pneumatike sa oznakama MO1 - MO2 ili MO1-A inženjeri kompanije Michelin projektovali su u bliskoj saradnji sa kompanijom Mercedes-AMG. Kad je reč o razvoju pneumatika vrhunskih performansi, koristeći svoja stručna znanja, inženjeri biraju najbolje tehnologije i materijale u zavisnosti od pojedinačnih karakteristika svakog modela automobila, obezbeđujući time nenadmašne performanse i udobnost vožnje, kao i istinski jedinstveno iskustvo u vožnji!

Saznajte dodatne informacije o pneumaticima sa oznakama.

 

Pronađite odgovarajuće MICHELIN pneumatike za svoje vozilo Mercedes-AMG

marked tyre
map search desktop

Pneumatike koje je Mercedes-AMG-odobrio za vaše vozilo možete kupiti na specijalizovanim veb sajtovima i u specijalizovanim prodavnicama

Цар
  • Цар
  • Моторбике
Цар
  • Цар
  • Моторбике
Pronađi me