Za električna vozila
MICHELIN
Pilot Sport EV
 • Letnji

  Letnji

 • Pneumatici za putnička vozila

 • Pneumatici za SUV / 4x4 vozila

 • Električni ili hibridni automobil

MICHELIN PILOT SPORT EV

 • Pneumatici za putnička vozila

 • Pneumatici za SUV / 4x4 vozila

 • Električni ili hibridni automobil

 • Letnji

  Letnji

Elektrificirana kontrola na putu(1)(2) napravljena da traje(3)(4)

Sa elektrifikovanom kontrolom puta napravljenom da traje,  MICHELIN Pilot Sport EV ekološki dizajnirani[5] pneumatik pruža tihu [7] zabavu u vožnji na električnim sportskim vozilima.

• MICHELIN letnji pneumatik visokih performansi za električna vozila
• Samouvereno  rukovanje[2], čak i pri velikoj brzini[1]
• Odlično prianjanje na mokrom za bezbednosne performanse kada su novi i pohabani[3][4]
• Podržite životnu sredinu bez žrtvovanja zabave u vožnji
• Povećan domet baterije [6]
• Smanjenje buke za tihu vožnju[7]

Odgovara vašem vozilu

Samouvereno vozite i iskoristite puni potencijal svog električnog vozila visokih performansi

Inspirisan trkačkim nasleđem MICHELIN Formula E, pneumatik MICHELIN Pilot Sport EV pruža samouvereno upravljanje, uz 15% bolje držanje u krivinama(2) čak i pri velikim brzinama(1). Uživajte u dugotrajnom prianjanju na mokroj površini(3)(4), zahvaljujući ElectricGrip smesi sa centralnim profilom izvanrednog držanja za efikasan prenos obrtnog momenta. Iskoristite puni potencijal svog električnog vozila visokih performansi leti, bez ugrožavanja bezbednosti.

benefit 1

Podržite životnu sredinu bez žrtvovanja zabave u vožnji

Učinite ono što možete za životnu sredinu uz ekološki dizajniran sportski pneumatik napravljen da traje. MICHELIN Pilot Sport EV poseduje MaxTouch strukturu za maksimiziranje kontakta sa drumom, ravnomerno raspoređujući sile ubrzanja, kočenja i krivina za dugotrajan vek gazećeg sloja.Vozite duže i podržavajte životnu sredinu (6) bez žrtvovanja zabave u vožnji.

benefit 2

Živahna vožnja na dužim putovanjima[6].

Vozite duže u svom električnom vozilu visokih performansi sa dodatnih 60 km dometa(6) sa pneumaticima MICHELIN Pilot Sport EV. GreenPower smeša pruža visoku efikasnost na ramenom delu pneumatika i ima tanji gornji pojas sa manje sirovina kombinovan da bi poboljšao opseg baterija. Uživajte u vožnji bez brige o udaljenosti.

benefit 3

Uživajte u zvukovima i smanjite buku [7].

Uživajte u smanjenju opažajnog nivoa buke za 20%(7) sa tihim pneumatikom MICHELIN Pilot Sport EV. Ovaj pneumatik za smanjenje buke poseduje Akustičnu tehnologiju za prigušivanje rezonancije buke.  Slušajte muziku, a ne buku na putu.

benefit 4

Je ovo pravi pneumatik za mene?

22 raspoložive dimenzije za MICHELIN Pilot Sport EV

PRAVNE NAPOMENE

(1) velika brzina - U skladu sa ograničenjima brzine utvrđenim u pravilima vezanim za auto-puteve.

(2) držanje u krivinama - interna studija o držanju u krivinama sprovedena na mašini 10/2020, dimenzije 255/45 R19, poredeći MICHELIN Pilot Sport 4 SUV (100%) i MICHELIN Pilot Sport EV (115%).

(3) prianjanje na mokroj površini - MICHELIN Pilot Sport EV ima ocenu „B“ na stavci sa mokrim prianjanjem na evropskoj skali za označavanje.

(4) prianjanje na mokrom prilikom pohabanosti - Nov i pohaban (pohaban znači pohaban na mašini (izglačan) do dubine indikatora habanja gaznog sloja u skladu sa evropskom uredbom za indikator habanja gazećeg sloja ECE R30r03f), na 255/45 R19 MICHELIN Pilot Sport EV, je iznad evropskog propisa R117 praga prianjanja na mokrom.

(5) potrošnja energije - MICHELIN Pilot Sport EV je ocenjen sa "B" na skali potrošnje energije na evropskoj skali za označavanje.

(6) Interna studija otpora kotrljanja sprovedena 10/2020, na dimenziji 255/45 R19, upoređujući MICHELIN Pilot Sport EV (6,7 kg / t) sa MICHELIN Pilot Sport 4 SUV (8,8 kg / t). Za električno vozilo mase 2151 kg, sa autonomijom od 540 km, ovaj jaz od 2,1 kg / t dovodi do autonomije veće od 60 km ili više od 10% početnog dometa.

(7) smetnje od buke - Interno merenje buke, urađeno 2016. godine na dimenziji 245/45 R19 na KIA Cadenza. Nivo buke meren na opsegu "170-230Hz". Rezultati se mogu razlikovati u zavisnosti od vozila, dometa i veličine pneumatika, brzine i stanja na putu.

Koristite veb pretraživač za koji ne postoji podrška
Ovaj veb sajt ne podržava internet pretraživač koji koristite. Postoji mogućnost da pojedine funkcionalnosti ne rade kao što je predviđeno, što može dovesti do neobičnog ponašanja veb sajta prilikom njegovog pregledanja. Da biste u potpunosti iskoristili sve prednosti ovog veb sajta koristite ili nadogradite/instalirajte neki od sledećih interenet pretraživača