MICHELIN
Pilot Sport EV
 • Letnji

  Letnji

 • Pneumatici za putnička vozila
 • Pneumatici za SUV / 4x4 vozila

MICHELIN PILOT SPORT EV

 • Pneumatici za putnička vozila
 • Pneumatici za SUV / 4x4 vozila
 • Letnji

  Letnji

Elektrifikovana kontrola puta(2) napravljena da traje.

Uz elektrifikovanu kontrolu puta(2) napravljenu da traje, pneumatik MICHELIN Pilot Sport EV pruža ekološki odgovornu, tihu(8) zabavu u vožnji  električnim sportskim vozilima.

 • MICHELIN letnji pneumatik visokih performansi za električna vozila
 • Samouvereno rukovanje(2), čak i pri velikoj brzini(1)
 • Odlično prianjanje na mokrom za bezbednosne performanse kada su novi i pohabani(3)(4)
 • Podržite životnu sredinu bez žrtvovanja zabave u vožnji
 • Povećan domet baterije(7)
 • Smanjenje buke za tihu vožnju(8)
 • (lokalna garancija - po potrebi se određuje prema teritoriji)
Odgovara vašem vozilu
benefit 1

Samouvereno vozite i iskoristite puni potencijal svog električnog vozila visokih performansi.

Inspirisan trkačkim nasleđem MICHELIN Formula E, pneumatik MICHELIN Pilot Sport EV pruža samouvereno upravljanje, uz 10% bolje drzanje u krivinama(2) čak i pri velikim brzinama(1). Uživajte u dugotrajnom prianjanju na mokroj površini(3)(4), zahvaljujući ElectricGrip smeši sa centralnim profilom izvanrednog drzanja za efikasan prenos obrtnog momenta. Iskoristite puni potencijal svog električnog vozila visokih performansi leti, bez ugrožavanja bezbednosti.

benefit 2

Podržite životnu sredinu bez žrtvovanja zabave u vožnji.

Učinite ono što možete za životnu sredinu uz dugotrajni(5)(6), ekološki dizajniran sportski pneumatik. MICHELIN Pilot Sport EV poseduje MaxTouch strukturu za maksimalizovanje kontakta sa putem, ravnomerno raspoređujući sile ubrzanja, kočenja i zavoja za dugotrajan vek gazećeg sloja. Ovaj pneumatik ima neutralisan CO2 u trenutku kupovine, što je deo Michelin-ovog programa finansiranja projekata dizajniranih da apsorbuju ili izbegnu emisiju CO2(5). Vozite duže i podržavajte životnu sredinu.

benefit 3

Živahna vožnja za duža putovanja (7)

Vozite duže u svom električnom vozilu visokih performansi sa dodatnih 60 km dometa(7) sa pneumaticima MICHELIN Pilot Sport EV. GreenPower smeša pruža visoku efikasnost na ramenom delu pneumatika i ima tanji gornji pojas sa manje sirovina u kombinaciji kako bi poboljšao opseg baterija. Uživajte u vožnji bez brige o udaljenosti.

benefit 4

Uživajte u zvukovima i smanjite buku(8)

Uživajte u smanjenju opažajnog nivoa buke za 20%(8) sa tihim pneumatikom MICHELIN Pilot Sport EV. Ovaj pneumatik za smanjenje buke poseduje Akustičnu tehnologiju za prigušivanje rezonancije buke.  Slušajte muziku, a ne buku na putu.

Je ovo pravi pneumatik za mene?

Dostupno veličina: 11

PRAVNE NAPOMENE

(1) velika brzina - U skladu sa ograničenjima brzine utvrđenim u pravilima vezanim za auto-puteve.
(2) drzanje u krivinama - interna studija o drzanju u krivinama sprovedena na mašini 10/2020, dimenzije 255/45 R19, poredeći MICHELIN Pilot Sport EV i MICHELIN Pilot Sport 4 SUV (+ 10%). Obavezno poštujte ograničenja brzine na putu kako je naznačeno.
(3) prianjanje na mokroj površini - MICHELIN Pilot Sport EV ima ocenu „B“ na stavci sa mokrim prianjanjem na evropskoj skali za označavanje.
(4) prianjanje na mokrom prilikom pohabanosti - Nov i pohaban (pohaban znači pohaban na mašini (izglačan) do dubine indikatora habanja gaznog sloja u skladu sa evropskom uredbom za indikator habanja gazećeg sloja ECE R30r03f), na 255/45 R19 MICHELIN Pilot Sport EV, je iznad evropskog propisa R117 praga prianjanja na mokrom.
(5) Neutralnost CO2 na mestu kupovine - Michelin je smanjio emisiju CO2 sa svojih industrijskih lokacija za 25% od 2010. godine i teži njihovoj neutralnosti do 2050. Michelin je angažovan u finansiranju projekata dizajniranih da apsorbuju ili izbegnu emisiju CO2 i stremi tome da nivoi ugljenika koji potiču iz ovih projekata padnu do nivoa zaostalih emisija povezanih sa proizvodnjom MICHELIN Pilot Sport EV pneumatika (od vađenja sirovina do isporuke pneumatika kupcu).  (Cf. Livelihoods Carbon Fund) - Cf https://www.michelin.com/en/sustainable-development-mobility/environment/ (lokalizovati po teritorijama)
(6) MICHELIN Pilot Sport EV je ocenjen sa "B" na stavci potrošnje energije na evropskoj skali za označavanje
(7) Interna studija otpora kotrljanja sprovedena 10/2020, na dimenziji 255/45 R19, upoređujući MICHELIN Pilot Sport EV (6,7 kg / t) sa MICHELIN Pilot Sport 4 SUV (8,8 kg / t). Za električno vozilo mase 2151 kg, sa autonomijom od 540 km, ovaj jaz od 2,1 kg / t dovodi do autonomije veće od 60 km ili više od 10% početnog dometa.
(8) poremećaj buke - Interno merenje buke, urađeno 2016. godine na veličini 245/45 R19 na KIA Cadenza. Nivo buke meren na opsegu "170-230Hz". Rezultati se mogu razlikovati u zavisnosti od vozila, dometa i veličine pneumatika, brzine i stanja na putu.

Koristite veb pretraživač za koji ne postoji podrška
Ovaj veb sajt ne podržava internet pretraživač koji koristite. Postoji mogućnost da pojedine funkcionalnosti ne rade kao što je predviđeno, što može dovesti do neobičnog ponašanja veb sajta prilikom njegovog pregledanja. Da biste u potpunosti iskoristili sve prednosti ovog veb sajta koristite ili nadogradite/instalirajte neki od sledećih interenet pretraživača