MICHELIN PILOT SPORT 5

  • Pneumatici za putnička vozila

  • Letnji

    Letnji

Unapredite svoje vozačko iskustvo kroz više pređenih kilometara uz pneumatik MICHELIN Pilot Sport5.

Uz pneumatik MICHELIN Pilot Sport5, dizajniran za dugi vek trajanja, doživite svaki trenutak vožnje u potpunosti, pojačajte sportske performanse napravljene da traju(1).

  • MIŠLENOVA 5. generacija sportskih, letnjih drumskih pneumatika 
  • Dizajnirani u cilju izrazite dugotrajnosti i performansi koje traju dugo(1)
  • Izrađeni da pruže visok stepen reagovanja u cilju preciznosti upravljanja(2)
  • Maksimalno povećajte prianjanje i kočenje na vlažnim i suvim podlogama(3)
  • Vrhunske performanse spojene sa elegancijom

Unapređena energična vožnja sa više pređenih kilometara(1)

Uz pneumatik MICHELIN Pilot Sport5, iskusite uzbuđenje koje donosi vožnja s dobrim odzivom kroz kombinaciju vrhunskih performansi i maksimalnu dugotrajnost (1)(2). Osetite optimalan prenos upravljačkih instrukcija na drum, projektovan tako da omogući izuzetno reagovanje i preciznost u vožnji zahvaljujući MIŠLENOVOJ tehnologiji dinamičkog odziva. Vozite duže ne dovodeći nikad u pitanje performanse uz tehnologiju izrade MaxTouch, kojom se ravnomerno raspoređuju sile ubrzanja, kočenja i naglog skretanja u cilju dužeg veka šare gazećeg sloja.

4w 986 tire michelin pilot sport 5 en features and benefits 1 nosignature landscape

Samouvereno zagospodarite drumom uz dugotrajnije prianjanje pneumatika(3)

Odaberite pneumatik MICHELIN Pilot Sport5 radi maksimalnog prianjanja i kočenja na vlažnoj i suvoj podlozi. Njegov dvostrano funkcionalizovan dizajn šare gazećeg sloja nudi unutrašnju stranu sa velikim kanalima koji evakuiše vodu radi poboljšane trakcije na vlažnoj podlozi i spoljnu stranu sa čvrstim blokovima radi boljeg prianjanja na suvoj podlozi, omogućavajući vam da razdragano i samouvereno zagospodarite vožnjom.

michelin agb ww product pilot sport 5 en socialnetworks carousel benefit landscape 16x9 2 1

Kad se performanse sjedine sa estetikom

Pneumatik MICHELIN Pilot Sport5 nudi stil i ono što je važno na jednom mestu.  Premium Touch dizajn boka gume uz mikro teksturu nalik somotu postiže elegantnu, matirano - crnu estetsku komponentu. Bilo da je reč o kraćem ili dužem putovanju, uvek putujte sa stilom, jer su detalji ono što vas izdvaja. Pneumatik MICHELIN Pilot Sport5 odlikuje indikator Wear2check koji vam olakšava proveru i praćenje ishabanosti pneumatika. 

4w 986 tire michelin pilot sport 5 en product in context 1 nosignature landscape
MICHELIN PILOT SPORT 5 Komentari
Da li koristite ovaj pneumatik?
Napišite komentar

Je ovo pravi pneumatik za mene?

45 raspoložive dimenzije za MICHELIN PILOT SPORT 5

Pravne napomene

(1) – dugotrajnost  – Zahvaljujući MIŠLENOVOJ MaxTouch tehnologiji izrade, kojom se ravnomerno raspoređuju sile ubrzanja, kočenja i naglog skretanja, ponuđen je duži vek šare gazećeg sloja.

(2) – preciznost upravljanja – Zahvaljujući MIŠLENOVOJ tehnologiji Dynamic Response, kojom se optimizuje brzina prenosa upravljačkih instrukcija na drumsku podlogu, dajući kao rezultat izuzetnu brzinu reagovanja i preciznost vožnje.
 

(3) – kočenje na vlažnoj i suvoj podlozi – Zahvaljujući MIŠLENOVOJ tehnologiji Dual Sport Tread Design, koju odlikuju veliki uzdužni kanali sa unutrašnje strane koji evakuišu vodu radi poboljšane trakcije na vlažnoj podlozi i spoljna strana sa čvrstim blokovima radi boljeg prianjanja na suvoj podlozi.

Koristite veb pretraživač za koji ne postoji podrška
Ovaj veb sajt ne podržava internet pretraživač koji koristite. Postoji mogućnost da pojedine funkcionalnosti ne rade kao što je predviđeno, što može dovesti do neobičnog ponašanja veb sajta prilikom njegovog pregledanja. Da biste u potpunosti iskoristili sve prednosti ovog veb sajta koristite ili nadogradite/instalirajte neki od sledećih interenet pretraživača