MICHELIN PILOT SPORT 4 S

  • Pneumatici za putnička vozila

  • Letnji

    Letnji

STIMULISANOST NA PUTU NAPRAVLJENA DA TRAJ

Ovaj novi pneumatik koristi prednosti MICHELIN PILOT SPORT tehnologija koje pružaju kontrolu i stabilnost čak i pri velikoj brzini, a istovremeno ispunjava vaša očekivanja u pogledu sigurnosti i izdržljivosti s dugotrajnim performansama.

Preporučuje ga 98% potrošača⁽³⁾

  • MICHELIN-ov letnji  i pneumatik za povremenu upotrebu na stazi sa maksimalnim ultra-visokim performansama
  • Visok nivo reaktivnosti i preciznosti upravljanja(1)
  • Odlično rukovanje i kontrola na putu, čak i pri velikoj brzini(1)
  • Izuzetno prianjanje na suvom i performanse kočenja na vlažnim površinama(1)
  • Priznanje od strane proizvođača automobila kao što su Mercedes-AMG, Ferrari i Porsche

Maksimalne kombinovane performanse u prianjanju na suvom, kočenju na vlažnom i dugovečnosti

Specijalno dizajniran za upotrebu na putu i ​​povremeno na stazi, MICHELIN Pilot Sport 4 S pneumatik kombinuje izuzetne performanse u upravljanju na suvom(1), kočenju na suvom i vlažnom(1) i dugovečnosti(2). Uživajte u vrhunskom uzbuđenju vožnje visokih performansi

ps4s mclaren

Izvanredna preciznost upravljanja za ultra-preciznu kontrolu, upravljivost na putu i ​​visok nivo reaktivnosti(1)

Letnji pneumatik MICHELIN Pilot Sport 4 S pruža uzbudljivu vožnju visokih performansi
Izrazito reaktivan dizajn šare gazećeg sloja povećava prianjanje na putu, obezbeđujući vam neverovatnu vožnju sa preciznom kontrolom i stabilnošću na drumu. 

Tehnologija "Dynamic Response" obezbeđuje visok nivo reaktivnosti pružajući precizno upravljanje sa stabilnošću pravca u krivinama, čak i pri velikoj brzini(1)

ps4s benfit2

Izuzetno prianjanje na suvoj podlozi i unapređeno kočenje na vlažnoj podlozi

MICHELIN Multi-compound tehnologija (3) nudi vozačima izvanredno prianjanje na suvom i mokrom prilikom ubrzavanja, kočenja i skretanja, značajno poboljšavajući performanse vožnje i upravljivost na letnjim putevima. Hibridna smeša povećava prianjanje na suvom putu, dok funkcionalni elastomeri i silicijum daju odlično prianjanje na vlažnom putu i performanse kočenja(1). Omogućava vam da uživate u uzbuđenju vožnje u suvim ili vlažnim uslovima

4w 240 tire michelin pilot sport 4 s en us product in context signature 16 slash 9

Pneumatik vrhunske izrade sa aerodinamičnim dizajnom

Pošto je vaš automobil vaša strast, on mora da izgleda izvrsno i da ima besprekorne performanse. Ovaj pneumatik ima završnu obradu sa vrhunskim dodirom, stilskim efektom tamnog somota na bočnoj strani. Tu je i duboki zaštitnik za  naplatke koji štiti od lakih oštećenja točkova, poboljšavajući dizajn i lepotu vašeg automobila jednako kao i njegovu funkcionalnost.

ps4s benefit4

Odobren od strane vodećih proizvođača automobila

MICHELIN Pilot Sport 4 S pneumatik za puteve i povremeno za staze se koristi za opremanje vodećih svetskih vozila visokih performansi proizvedenih po visokim standardima. Michelin je akreditovan od strane proizvođača automobila kao što su Mercedes-AMG, Ferrari i Porsche.

4w 240 tire michelin pilot sport 4 s en us product in use signature 16 slash 9
MICHELIN PILOT SPORT 4 S Komentari
Da li koristite ovaj pneumatik?
Napišite komentar

Je ovo pravi pneumatik za mene?

181 raspoložive dimenzije za MICHELIN PILOT SPORT 4 S

PRAVNE NAPOMENE

(1) - kočenje na suvom/mokrom i vreme kruga na suvoj podlozi -  Eksterni testovi realizovani od strane TÜV SÜD-a, na Michelin-ov zahtev, na VW GOLF VII u junu 2019. u 235 / 35-19 91Y sa konkurentima CONTINENTAL SportContact 6, GOODYEAR Eagle F1 Supersport, DUNLOP Sport Maxx RT 2 i PIRELLI P Zero. Broj 1 u kočenju na suvoj podlozi, zajedno sa CONTINENTAL SportContact 6 lider u kočenju na mokroj podlozi i upravljanju na suvoj podlozi.

 

(2) - dugotrajnost - Eksterni testovi koje je realizovala DEKRA  na Michelin-ov zahtev, na Audiju A3 u julu 2019. u 235 / 35-19 91Y sa konkurentima CONTINENTAL SportContact 6, GOODYEAR Eagle F1 Supersport, HANKOOK Ventus Evo3; na Audi A4 u junu i julu 2016 god. na 255/35-19 91Y XL sa Dunlop Sport Maxx RT2; Na Audi A3 u junu i julu 2017 na 235/35-19 91Y XL sa Pirelli P Zero.  Test dugotrajnosti u prosečnoj stvarnoj upotrebi (D50) s kilometražom od 10.000 km i ekstrapoliranom dugotrajnošću na 1.6 mm 

 

(3) - višekomponentna tehnologija - Za većinu dimenzija MICHELIN Pilot Sport 4S.