MICHELIN
PILOT ALPIN 5
 • Pneumatici za putnička vozila
 • 3PMSF

  3PMSF

 • Blato i sneg

  Blato i sneg

 • Zimski

  Zimski

MICHELIN PILOT ALPIN 5 | TYRE REVIEWS
AutoBild_Testsieger MichelinAlpin5
MICHELIN PILOT ALPIN 5 | AUTO BILD allrad
103 raspoložive dimenzije

MICHELIN PILOT ALPIN 5

 • Pneumatici za putnička vozila

 • 3PMSF

  3PMSF

 • Blato i sneg

  Blato i sneg

 • Zimski

  Zimski

Kontrola na drumu stvorena da traje u ozbiljnim zimskim uslovima.

Zimski pneumatik MICHELIN Pilot Alpin 5 donosi visok nivo preciznosti u kočenju i vožnji u cilju vrhunskih performansi vozila koja se suočavaju sa zimskim uslovima[1][2][3].

 • MIŠLENOV zimski pneumatik vrhunskih performansi koji pruža visok nivo zadovoljstva u vožnji
 • Odlična kontrola i preciznost u vožnji na vlažnim drumskim podlogama i u snežnim uslovima[1] (3PMSF)[2]
 • Skraćena zaustavna putanja pri kočenju u cilju bezbednosti na drumovima prekrivenim snegom[1][2][3]
 • Poboljšana dugotrajnost[4] i smanjena potrošnja goriva[1]
 • Pohvale mu upućuju vodeći proizvođači premium vozila
 • (lokalna garancija - po potrebi će biti definisana za datu teritoriju)

Kontrola i preciznost u vožnji na vlažnim drumskim podlogama i na snegu[1][2][3].

Osećajte se spokojno u svom automobilu visokih performansi uz usmeravajuću i simetričnu šaru gazećeg sloja koja optimizuje prianjanje na drumu i trakciju na vlažnim podlogama i u snežnim uslovima[1]. Projektovan sa središnjim kanalom radi pružanja poboljšanog otpora akvaplaningu i sa poboljšanom kontrolom kočenja u cilju dostizanja bezbednih i uzbudljivih visokih performansi u vožnji tokom cele zime[1].

4w 323 tire michelin pilot alpin five en features and benefits 1 nosignature landscape

Skraćena zaustavna putanja pri kočenju u cilju bezbedne zimske vožnje, bez obzira na vremenske uslove[1].

Osetite premium moć zaustavljanja na zimskim drumovima uz pneumatik MICHELIN Pilot Alpin 5. Skraćena zaustavna putanja pri kočenju tokom vožnje na snegu i u otežanim zimskim uslovima[1]. U smeši poslednje generacije šare gazećeg sloja nalazi se nov funkcionalni polimer koji postavlja performanse prianjanja na vlažnoj i snežnoj podlozi na sasvim novi nivo, tako da možete uživati u putu koji je pred vama bez obzira na zimske uslove[1].

4w 323 tire michelin pilot alpin five en us features and benefits 2 signature 16 slash 9

Poboljšana dugotrajnost[4] i smanjena potrošnja goriva[1].

Pređite još više kilometara zadovoljstva u vožnji uz pneumatik MICHELIN Pilot Alpin 5. Smanjena potrošnja goriva[1], zahvaljujući posebnoj smeši ispod šare gazećeg sloja koja otpor kotrljanja svodi na minimum.

4w 323 tire michelin pilot alpin five en features and benefits 3 nosignature landscape
★★★★★
We don't have review for this tire yet…
MICHELIN PILOT ALPIN 5
Da li koristite ovaj pneumatik?
Napišite komentar

103 raspoložive dimenzije za MICHELIN PILOT ALPIN 5

PRAVNE NAPOMENE

(1) - Spoljna ispitivanja sproveo TÜV SÜD na Mišlenov zahtev, u vremenskom periodu od januara do marta 2018. godine, poređenjem pneumatika MICHELIN Pilot Alpin 5 u odnosu na prethodnu generaciju  MICHELIN Pilot Alpin 4, na dimenzijama 225/40 R18 92V XL, na vozilu VW Golf VII 2.0 TDI : Ispitivanja vremena kruga i bočnog upravljanja sprovedena na vlažnoj podlozi i snegu, ispitivanja akvaplaninga (na krivini i uzdužno), ispitivanja kočenja na snegu i ubrzavanja na snegu sprovedena na novom pneumatiku i sa dubinom šare od 2 mm, potrošnja goriva.

 

(2) - MICHELIN Pilot Alpin 5 je odobren za korišćenje u uslovima snega (sa oznakom 3PMSF). Da bi dobili oznaku 3PMSF, pneumatici moraju garantovati minimalni nivo performansi u pogledu bezbednosti i pokretljivosti na snegu.

 

(3) - Pneumatik MICHELIN Pilot Alpin 5 ima oznaku “B” za većinu dimenzija za stavku prianjanje na vlažnoj podlozi u evropskom sistemu označavanja.

 

(4) - 09-2020. Ispitivanje koje je sproveo ADAC - MICHELIN Pilot Alpin 5: Pobednik ispitivanja među 13 učesnika na dimenzijama 235/55 R17 - Vrlo dobra dugotrajnost.      

Koristite veb pretraživač za koji ne postoji podrška
Ovaj veb sajt ne podržava internet pretraživač koji koristite. Postoji mogućnost da pojedine funkcionalnosti ne rade kao što je predviđeno, što može dovesti do neobičnog ponašanja veb sajta prilikom njegovog pregledanja. Da biste u potpunosti iskoristili sve prednosti ovog veb sajta koristite ili nadogradite/instalirajte neki od sledećih interenet pretraživača