MICHELIN
PILOT ALPIN 5
 • Pneumatici za putnička vozila
 • 3PMSF

  3PMSF

 • Blato i sneg

  Blato i sneg

 • Zimski

  Zimski

MICHELIN PILOT ALPIN 5 | TYRE REVIEWS
AutoBild_Testsieger MichelinAlpin5
MICHELIN PILOT ALPIN 5 | AUTO BILD allrad
98 raspoložive dimenzije

MICHELIN PILOT ALPIN 5

 • Pneumatici za putnička vozila

 • 3PMSF

  3PMSF

 • Blato i sneg

  Blato i sneg

 • Zimski

  Zimski

KONTROLA KOJA OMOGUĆAVA DUGOVEČNOST U ZIMSKIM USLOVIMA

 • MICHELIN-ov zimski pneumatik visokih performansi pruža visok nivo zadovoljstva u vožnji
 • Odlična kontrola i preciznost vožnje na mokrim putevima i u snežnim uslovima(1) (3PMSF)(2)
 • Smanjeni put kočenja radi bezbednosti na snegom prekrivenim putevima(1)
 • #1 za dugovečnost(3) i smanjenu potrošnju goriva(1)
 • Priznanje od strane vodećih proizvođača vrhunskih automobila

Kontrola i preciznost vožnje po vlažnim kolovozima i snegu(1)

Osećajte se samouvereno u svom automobilu visokih performansi sa usmerenom i simetričnom šarom gazećeg sloja koja optimizuje prianjanje na putu i trakciju u mokrim i snežnim uslovima(1). Dizajniran sa centralnim žlebom za povećanu otpornost na akvaplaning i poboljšanu kontrolu kočenja za bezbedno ushićenje visokih performansi za vašu kompletnu zimsku vožnju(1)

4w 323 tire michelin pilot alpin five en us features and benefits 2 signature 16 slash 9

Smanjeni put kočenja za bezbednu zimsku vožnju, bez obzira na uslove(1)

Iskusite vrhunsku snagu zaustavljanja na zimskim putevima sa pneumaticima MICHELIN Pilot Alpin 5. Skraćeni put kočenja pri vožnji po snegu i teškim zimskim uslovima(1). Najnovija generacija smeše gazećeg sloja integriše novi funkcionalni polimer za podizanje performansi prianjanja na vlažnoj podlozi i snegu na viši nivo, tako da možete da uživate na putu pred vama bez obzira na zimske uslove(1)

Auto Edito pilot alpin 5 benefits 2 control Tyres

Broj 1 po dugovečnosti(3) i smanjenoj potrošnji goriva(1)

Dobijte veću kilometražu užitka u vožnji sa pneumatikom MICHELIN Pilot Alpin 5 – najbolja dugovečnost u poređenju sa glavnim konkurentima(3) i smanjena potrošnja goriva(1), zahvaljujući namenskoj smeši ispod gazećeg sloja koja smanjuje otpor kotrljanja.

Auto Picto pilot alpin 5 benefits 3 fuel consumption Tyres

Visoko ocenjen od strane vodećih proizvođača premijum automobila

Zimski drumski pneumatik MICHELIN Pilot Alpin 5 se koristi za opremanje vodećih svetskih vozila visokih performansi proizvođača uključujući Audi, AMG, BMW, Mercedes i Porsche koji zahtevaju visoke standarde. Osim što ima besprekorne performanse, vaš automobil takođe mora da izgleda izvrsno. Zimski drumski pneumatik  MICHELIN Pilot Alpin 5 ima premium touch završni sloj, i stilskim efektom tamnog somota na bočnom zidu.

Auto Picto ls3 benefit 3 suv prestige Tyres
MICHELIN PILOT ALPIN 5 Komentari
Da li koristite ovaj pneumatik?
Napišite komentar

Je ovo pravi pneumatik za mene?

98 raspoložive dimenzije za MICHELIN PILOT ALPIN 5

Odgovara vašem vozilu

MICHELIN PILOT ALPIN 5 205/60R16 96H XL ★

Označavanje

Efficiency

C

Grip

B

Noise

68 dB

Širina

205

Visina

60

Prečnik

16

Nosivosti

96

Brzinski

H

Specifikacija

Homologacija za BMW MOTORSPORT (M135i M3 M5 M6 serija 1M Z4M)

Specifikacija

3PMSF

PRAVNE NAPOMENE

(1) - vreme kruga, upravljanje, kočenje i trakcija, potrošnja goriva - na osnovu eksternih testova realizovanih sa TÜV-om, između januara 2018. i marta 2018. godine, uz poređenje Pilot Alpin 5 sa ​​prethodnom generacijom Pilot Alpin 4, u dimenziji 225/40 R18 92V XL, na VW Golf VII 2.0 TDI : Bočni testovi vremena kruga i upravljanje na vlažnom i snegu, testovi akvaplaninga (krivina i uzdužni), testovi kočenja na snegu i ubrzanja na snegu izvedeni sa novim i na dubini gazećeg sloja od 2 mm, potrošnja goriva.

 

(2) - 3PMSF - MICHELIN Pilot Alpin 5 je odobren za upotrebu u snežnim uslovima (sa oznakom 3PMSF). Da bi dobili oznaku 3PMSF, pneumatici moraju da garantuju minimalni nivo bezbednosti i performansi mobilnosti na snegu.

 

(3) - dugovečnost - Eksterni testovi koje je sproveo DEKRA testni centar, na zahtev Michelin-a, na VW Golf VII u martu i aprilu 2018. godine na 225/40R18 sa CONTINENTAL WinterContact TS850P, DUNLOP WinterSport5, GOODYEAR UltraGrip Performance Gen 1, PIRELLI Winter SottoZero3 i Nokian WRA4 i eksterni testovi koje je sproveo DEKRA test centar, na zahtev Michelin-a, na VW Passat-u u februaru i martu 2019. godine na 235/45R18 sa CONTINENTAL WinterContact TS850P i CONTINENTAL WinterContact TS860S. Testovi otpora kotrljanja koje je TÜV SUD izvršio 2018. na 225/40 R18 92V XL, za poređenje Pilot Alpin 5 i Pilot Alpin 4, a interno ih je izvršio Michelin na Pilot Alpin 5 za R117 propise.

Koristite veb pretraživač za koji ne postoji podrška
Ovaj veb sajt ne podržava internet pretraživač koji koristite. Postoji mogućnost da pojedine funkcionalnosti ne rade kao što je predviđeno, što može dovesti do neobičnog ponašanja veb sajta prilikom njegovog pregledanja. Da biste u potpunosti iskoristili sve prednosti ovog veb sajta koristite ili nadogradite/instalirajte neki od sledećih interenet pretraživača