MICHELIN
CrossClimate+
 • 3PMSF

  3PMSF

 • Blato i sneg

  Blato i sneg

 • Sve sezone

  Sve sezone

 • Pneumatici za putnička vozila

MICHELIN CROSSCLIMATE + | AutoZeitung

MICHELIN CROSSCLIMATE+

 • Pneumatici za putnička vozila

 • 3PMSF

  3PMSF

 • Blato i sneg

  Blato i sneg

 • Sve sezone

  Sve sezone

DUGOTRAJNA BEZBEDNOST ZA SVE VREMENSKE USLOVE

 • Putnicka guma visoke bezbednosti za sva godišnja doba i sve vremenske uslove
 • Odlično prianjanje na suvom putu i ​​mokrim površinama puta(2)(3)
 • Sertifikovan za zimsku vožnju osiguravajući bezbednost i trakciju na snegu (3PMSF)(4)
 • Veoma dug vek trajanja zahvaljujući dugotrajnim performansama(1) i kilometraži(5)
Odgovara vašem vozilu

Odlične performanse kočenja na suvom i vlažnom za bezbednu i pouzdanu vožnju tokom cele godine(2)(3)

Specijalni čvrsti blokovi gazećeg sloja sa zakošenim ivicama optimizuju prianjanje i performanse kočenja na suvim putevima. Dok inovativna smeša za maksimalno prianjanje poboljšava fleksibilnost i prianjanje na mokrim površinama puta, bez obzira na temperaturu, pružajući vam bezbrižnost za bezbedno i udobno iskustvo vožnje za vas i vaše putnike 

benfit1

SERTIFIKOVAN za trakciju i bezbednost u uslovima snega (4)

MICHELIN-ova šara gazećeg sloja u V obliku sa 3D samoblokirajucim lamelama obezbeđuje maksimalnu trakciju i kočenje na snegu tokom čitavog veka trajanja pneumatika, tako da možete biti samouvereni u vožnji zimi, bilo na planini ili autoputu. Sertifikovano za upotrebu na snegu (3PMSF)(4)

4w 324 tire michelin crossclimate plus en us product in context signature 16 slash 9

Izuzetna dugotrajnost (5)

Izrazita krutost šare gazećeg sloja povećava vek trajanja pneumatika. MICHELIN CrossClimate + putnicka guma za sva godišnja doba pruža +28% više kilometraže, omogućavajući jednu dodatnu godinu vremena vožnje u poređenju sa prosečnim konkurentima.(6)

benfit3

Konstantno vrhunski nivo bezbednosti od prvog do poslednjeg kilometra (1)(3)

Najsavremenije MICHELIN EverGrip tehnologije kombinuju urezane lamele pune dubine i specijalnu smesu silicijum dioksida kako bi maksimizirali bezbednost i dugotrajne performanse tokom celog veka trajanja pneumatika.(1)(3). To čini razliku u MICHELIN CrossClimate + pneumaticima

benfit4

Je ovo pravi pneumatik za mene?

25 raspoložive dimenzije za MICHELIN CrossClimate+

PRAVNE NAPOMENE

(1) Novi i istrosen (Istrosen označava mašinsko trosenje (habanje) do dubine šare gazećeg sloja, prema evropskoj uredbi za pokazatelj istrosenosti ECE R30r03f), na pneumatiku 205/55 R16 91H MICHELIN CROSSCLIMATE+, iznad vrednosti predviđene evropskom uredbom R117 za donju granicu prianjanja na vlažnoj podlozi istovremeno u „Snežnim“ i „Normalnim” uslovima upotrebe pneumatika.

 

(2) Pneumatik MICHELIN CrossClimate+ bio je drugo rangiran prema performansama kočenja na suvoj podlozi u uporednom testu koji je sproveo AutoBild na dimenzijama 195/65 R15, čiji su rezultati objavljeni 27. septembra 2019.

 

(3) Pneumatik MICHELIN CrossClimate+ ima oznaku "B" za prianjanje na vlažnim podlogama na evropskoj skali obeležavanja pneumatika.

 

(4) Pneumatik MICHELIN CrossClimate+ odobren je za upotrebu u uslovima snega (sa oznakom 3PMSF). Da bi dobili oznaku 3PMSF, pneumatici moraju da garantuju minimalni nivo bezbednosti i performansi mobilnosti na snegu.

 

(5) Pneumatik MICHELIN CrossClimate+ prešao je najveću kilometražu u uporednom testu dugotrajnosti koji je sproveo AutoBild na dimenzijama 195/65 R15, a čiji su rezultati objavljeni 27. septembra 2019.

 

(6) MICHELIN CrossClimate+ prešao je 17.011 km više u odnosu na prosečne konkurentske modele u uporednom testiranju koje je sproveo AutoBild na dimenzijama 195/65 R15, čiji su rezultati objavljeni 27. septembra 2018. godine, kao i prosečno godišnje rastojanje od 13.194 km/godišnje (u km po vozilu) t.j. 1.099 km mesečno. Studija instituta Insee sprovedena 2017. godine za Francusku (www.insee.fr/fr/statistiques/2045167)

 

(7) Izvor = GFK panel prodaje, putnički automobili, pneumatici za sve sezone (svi nivoi) - Period: JAN 2018. do DEC 2018.

Koristite veb pretraživač za koji ne postoji podrška
Ovaj veb sajt ne podržava internet pretraživač koji koristite. Postoji mogućnost da pojedine funkcionalnosti ne rade kao što je predviđeno, što može dovesti do neobičnog ponašanja veb sajta prilikom njegovog pregledanja. Da biste u potpunosti iskoristili sve prednosti ovog veb sajta koristite ili nadogradite/instalirajte neki od sledećih interenet pretraživača