MICHELIN
CROSSCLIMATE CAMPING
 • Pneumatici za kamper vozila
 • 3PMSF

  3PMSF

 • Blato i sneg

  Blato i sneg

 • Sve sezone

  Sve sezone

8 raspoložive dimenzije

MICHELIN CROSSCLIMATE CAMPING

 • Pneumatici za kamper vozila

 • 3PMSF

  3PMSF

 • Blato i sneg

  Blato i sneg

 • Sve sezone

  Sve sezone

Zaputite se spokojno na put bilo kuda i u svim vremenskim prilikama

Uživajte u pustolovinama tokom cele godine uz ekskluzivan pneumatik MICHELIN CrossClimate Camping. Ovaj pneumatik vrhunskih performansi projektovan je radi postizanja bezbednosti(1)(2)(3) na svim podlogama.

•  Mišlenov pneumatik za sva godišnja doba za sve drumske podloge i blago nepristupačne terene
• Sa oznakom 3PMSF za bezbednu trakciju, kočenje i prianjanje po snegu(1)
• Bezbednost uz izuzetno prianjanje na vlažnim podlogama(2)
• Izrazite performanse kočenja na suvoj podlozi(3)
• Ojačana karkasa za periode produženog parkiranja sa oznakom CP(6)

Sigurna i spokojna putovanja tokom cele godine

Iskusite svu slobodu otvorenog puta tokom bilo kog godišnjeg doba uz MICHELIN pneumatik za sve vremenske prilike CrossClimate Camping. Projektovan imajući u vidu bezbednost na prvom mestu, ovaj pneumatik sa oznakom 3PMSF nudi visok nivo trakcije tokom zime(1) i izuzetno kočenje na vlažnim i suvim drumskim podlogama(2)(3). Za zabavna porodična putovanja ili za pustolovine u dane vikenda, odaberite pneumatik izuzetne dugotrajnosti(4).

benefit 1

MICHELIN CrossClimate Camping | FREE YOUR ROAD TRIPS EVERYWHERE, IN ALL WEATHER

Istražite bilo koje odredište, bez obzira na vrstu terena

Pustolovina vas čeka na svakom uglu. Otkrijte svaku od njih uz MICHELIN pneumatik za sva godišnja doba CrossClimate Camping. Sa oznakom 3PMSF, projektovan je da savlada svaku drumsku podlogu, ponašajući se dobro na snegu(1) uz podjednako impresivnu trakciju na vlažnoj podlozi(2), blatu, travi i šljunku(5). Ne dozvolite da vam vremenske prilike određuju početak zabave, već se odlučite za pneumatik koji je za zabavu spreman tokom cele godine.

benefit 2

Putujte uz ničim sputanu udobnost: otporan dizajn pri vožnji i parkiranju

Projekatovan uz dug životni vek šare gazećeg sloja, pneumatik za dom na točkovima MICHELIN CrossClimate sadrži smešu šare gazećeg sloja otpornu na habanje, koja je zasnovana na tehnologiji za kamione. Ima ojačane bokove radi veće otpornosti na udarce na ivičnjacima, kao i ojačanu karkasu sa oznakom CP predviđenu za dugotrajno parkiranje(6).

benefit 3
MICHELIN CROSSCLIMATE CAMPING Komentari
Da li koristite ovaj pneumatik?
Napišite komentar

Je ovo pravi pneumatik za mene?

8 raspoložive dimenzije za MICHELIN CROSSCLIMATE CAMPING

PRAVNE NAPOMENE

(1) - Performanse na snegu - pneumatik MICHELIN CrossClimate Camping je odobren za korišćenje u uslovima snega i nosi oznaku 3PMSF (Simbol 3 planinska vrha sa pahuljicom).

 

(2) - Prianjanje na vlažnoj podlozi - pneumatik MICHELIN CrossClimate Camping svrstan je u klasu A za prianjanje na vlažnoj podlozi prema evropskom sistemu označavanja.

 

(3) - Kočenje na suvoj podlozi - Interno ispitivanje sprovedeno u februaru 2020. u Ladou, na vozilu Renault Master, poređenjem pneumatika MICHELIN CrossClimate Camping u dimenzijama 225/75R16CP 118/116 R (41,67 m) sa pneumatikom MICHELIN Agilis Camping u dimenzijama 225/75R16CP 116Q (42,68 m).

 

(4) - Dugotrajnost - Interno ispitivanje sprovedeno u martu 2020. u Narbonu, na vozilu Renault Master, poređenjem pneumatika MICHELIN CrossClimate Camping u dimanzijama 225/75R16CP 118/116 R (13.133 km) sa pneumatikom MICHELIN Agilis Camping u dimenzijama 225/75R16CP 116Q (12.288 km). Test dugotrajnosti sproveden u uslovima prosečne stvarne upotrebe (D50) u dužini od 8.654 km i sa procenjenom dugotrajnošću na 1,6 mm.

 

(5) - Tehnologija trakcije - šare gazećeg sloja u obliku slova V sa velikim blokovima i širokim kanalima​.

 

(6) - Oznaka CP - Norma ETRTO: Pneumatici za komercijalna vozila za motorne karavane. ​

Koristite veb pretraživač za koji ne postoji podrška
Ovaj veb sajt ne podržava internet pretraživač koji koristite. Postoji mogućnost da pojedine funkcionalnosti ne rade kao što je predviđeno, što može dovesti do neobičnog ponašanja veb sajta prilikom njegovog pregledanja. Da biste u potpunosti iskoristili sve prednosti ovog veb sajta koristite ili nadogradite/instalirajte neki od sledećih interenet pretraživača