MICHELIN
AGILIS 3
 • Pneumatici za kombi / VAN vozila
 • Letnji

  Letnji

 • Pogodno za EV

  Pogodno za EV

26 raspoložive dimenzije

MICHELIN AGILIS 3

 • Pneumatici za kombi / VAN vozila

 • Letnji

  Letnji

 • Pogodno za EV

  Pogodno za EV

Vodite računa o vašem poslovanju, ali i o životnoj sredini. 

Vodite računa o vašem poslovanju, ali i o životnoj sredini, uz pomoć robustne MICHELIN Agilis 3 dugotrajne gume, za dugovečnost i veću efikasnost potrošnje goriva(1).

 • Michelinova eko-dizajnirana letnja guma namenjena kombi vozilima, za veću efikasnost potrošnje goriva(1)
 • Značajno smanjen ugljenični otisak(2) i manja proizvodnja otpada(3)
 • Izuzetna sposobnost kočenja na mokrim podlogama, ocenjena A klasom, od prvog do poslednjeg kilometra(4)(5)
 • Duži vek trajanja gazećeg sloja(6) pruža vašem poslovanju dugovečnost, pouzdanost i veću vrednost za vaš novac
 • Pojačana robustnost rešava problem rupa na putu, pukotina i neravnog terena(7)
   

Ekološki osvešćen dizajn(1)(2)(3)

Pokažite da vaše poslovanje vodi računa o zaštiti životne sredine, pomoću eko-dizajnirane letnje gume za kombi vozila, MICHELIN Agilis 3. Uz smanjenu potrošnju goriva, zahvaljujući poboljšanom otporu pri rotaciji(1), ova guma smanjuje vaš ugljenični otisak za 100kg svake godine, što odgovara količini CO2 koja se oslobodi sagorevanjem tri drveta(2). Masa gume je optimizovana kako bi se proizvela manja količina otpada(3).

agilis 3 benefit 1

Bezbednost koja traje

Nemojte prestajati sa radom zbog jakih padavina – osigurajte dugotrajnu bezbednost pomoću  MICHELIN Agilis 3 gume koja štedi energiju. Predstavljamo vam MICHELIN EverGrip tehnologiju za vrhunsku sposobnost kočenja na mokrim podlogama, od prvog do poslednjeg kilometra. Uz bezbednost na prvom mestu, vozite sa sigurnošću tokom celog leta, po gradskim ulicama i seoskim drumovima.

agilis 3 benefit 2

Poboljšana dugovečnost(6)

Ostanite na putu duže i uštedite novac za menjanje guma, pomoću MICHELIN Agilis 3 dugotrajne gume. Razvijen u saradnji sa Michelinovim stručnjacima za pneumatike za veliku kilometražu, ovaj model omogućava i do 16% više pređenih kilometara u odnosu ne prethodnu generaciju(6). Za poslovanje bez zastoja, sa gumama koje traju.

agilis 3 benefit 3

Pojačana robustnost.

Vozite bez brige po centralnim gradskim ulicama, seoskim putevima ili gradilištima, uz MICHELIN Agilis 3 gume koje su dizajnirane tako da budu otporne na oštećenje. Sadrže jedinstvene štitnike za ivičnjake, koji ih štite od oštećenja sa bočnih strana. Pored toga, tu je gumena smeša otporna na abraziju, nastala zahvaljujući dokazanoj tehnologiji proizvodnje pneumatika za kamione, kao i patentirani izbacivači kamena iz pneumatika za kamione, koji sprečavaju zadržavanje kamenja i produžavaju životni vek gume.

agilis 3 benefit 4

Za kampere, MICHELIN isključivo preporučuje ugradnju guma sa oznakom „CP“, posebno dizajniranih za veća opterećenja koja nameće ovaj tip vozila. MICHELIN ponuda sa oznakom "CP" je MICHELIN CrossClimate Camping.

170517_Bibendum_Bienvenue_vectorisation_02
MICHELIN
agilis 3
0/5
★★★★★
★★★★★
Ukupna ocena na osnovu 0 komentara
Collected By
Anonymous
30. april 2021.
1 /5
★★★★★
★★★★★
Is this review useful for you?
 • Dry grip and braking
 • Longevity
 • Wet grip and braking
Originally posted on
www.michelin.co.uk
Translate this review

Disappointed with these tyres, van is less stable under cornering and braking, weaves a lot! Side wall protection seems very thin compared to the previous agilis's these replaced.

Poor quality

Collected By
Anonymous
29. decembar 2020.
1 /5
★★★★★
★★★★★
Is this review useful for you?
 • Dry grip and braking
 • Longevity
 • Wet grip and braking
Originally posted on
www.michelin.co.uk
Translate this review

I've had Michelin tires on my vans for years with no problems at all but theses two are the worst I've had it just keeps bringing on my abs so put them on the back which has now stopped it but the back end now feels like it's all over the place so much so I'm having them taken off in the New year ☹️

Worst tyre that I've had

/ 1

26 raspoložive dimenzije za MICHELIN AGILIS 3

Pravne Napomene

(1) - otpor pri rotaciji - Otpor pri rotaciji "B" po EU označavanju vs "C"  za MICHELIN Agilis +​.          

(2) - CO2 – Na osnovu interne studije „Analiza životnog ciklusa“ (""Analyse Cycle de Vie"", ACV) Michelin Technologies Centra iz septembra 2019. u kojoj se porede MICHELIN Agilis 3 i MICHELIN Agilis+, 235/65 R16 115/113R.

AGILIS 3 smanjuje emisiju CO2 za 1,3kg po gumi na pređenih 1000km u poređenju sa AGILIS + na primeru kombi vozila opremljenog sa 4 AGILIS 3 gume koji prelazi 20.000km godišnje, pri čemu smanjenje emisije iznosi oko 104kg CO2.

S obzirom na činjenicu da jedno stablo u proseku može da apsorbuje i do 35kg CO2 godišnje (u zavisnosti od vrste i starosti drveta - izvor: platforma za CSR i održivi razvoj), smanjenje emisije od 104 kg godišnje je skoro jednako sadnji tri nova stabla.

(3) – masa pneumatika – Jedinična masa MICHELIN Agilis 3 smanjena je za 1,6kg po gumi u poređenju sa modelom MICHELIN Agilis +.         

(4) – kočenje na mokroj podlozi – Test kočenja na mokroj podlozi koji je sproveo TÜV SÜV Product Service na zahtev Michelina, između 80 i 20kmh, u avgustu 2019. godine, na dimenzijama 235/65 R16 115/113 R na lakom kamionu MB Sprinter 316CDI, u kojem su se poredile NOVE I ISTROŠENE* gume MICHELIN Agilis 3 (31,9m i 38,1m) sa gumama drugih proizvođača BRIDGESTONE DURAVIS R660 (36,7m i 49,4m); CONTINENTAL CONTIVANCONTACT 100(32,5m i 47,5m); GOODYEAR EFFICIENTGRIP CARGO (31,3m i 40,7m) ; PIRELLI CARRIER (30,6m i 37,3m); HANKOOK VANTRA LT RA18(34m i 44,4m).

(5) – nove i istrošene – Nove i istrošene (istrošene znači mašinski izbrušene do dubine pokazatelja istrošenosti gazećeg sloja (Tread Wear Indicator) u skladu sa regulativom EU u pogledu pokazatelja istrošenosti gazećeg sloja ECE R30r03f), na 235/65 R16 115/113 R MICHELIN Agilis 3, premašuje prag prianjanja na mokroj podlozi po evropskom propisu R117.           

(6) - dugovečnost – Na osnovu interne studije habanja, iz oktobra 2018. godine, u kojoj se porede pneumatici MICHELIN Agilis 3(50 585kms) i MICHELIN Agilis + (42 595kms), na veličini 235/65 R 16C 115/113R, na vozilu Renault Master 130cv 3.5T

Test dugovečnosti izvršen za prosečnu stvarnu upotrebu (D50) u dužini od 16 231km, ekstrapolacija uz procenjenu dugovečnost na 1.6mm.             

(7) - tehnologije – Pneumatik sadrži jedinstvene štitnike za ivičnjake, koji pružaju zaštitu od oštećenja sa bočnih strana, kao i  gumenu smešu otpornu na abraziju, nastalu zahvaljujući dokazanoj tehnologiji proizvodnje pneumatika za kamione.