Vozite bezbedno, sigurna pobeda

1920x550 copy

Kupite 4 nova pneumatika Michelin, leto ili za sve sezone, tokom vremenskog perioda trajanja kampanje, od jednog od kupaca koji u njoj učestvuju i registujte se kako biste dobili kupon!

 1. Proizvodi koji učestvuju u ovoj kampanji jesu novi leto pneumatici Michelin i pneumatici CrossClimate, za putničke automobile, kamionete i 4X4 vozila.
 2. Nakon registracije, učesnik u kampanji biće obavešten o svojoj registraciji (poruka sa potvrdom) u roku od najduže 7 dana nakon registracije. U slučaju da je njegova registracija punovažna, u istoj e-poruci kojom se potvrđuje njena punovažnost učesnik će dobiti i svoju nagradu.
 3. Ukupna vrednost fonda nagrada iznosi 23000 evra sa uključenim PDV-om.
 4. Pravila kampanje su dostupna besplatno svim učesnicima na veb adresi www.michelin.rs, gde se mogu pronaći i informacije o Politici privatnosti i o zaštiti podataka.
 5. Za bliže informacije o statusu registracije možete kontaktirati sa nama preko adrese promo.michelin@ota.ro
 6. Kampanja važi do kraja raspoloživosti zaliha.
 7. Kampanja važi samo u mreži prodavaca Michelin koji učestvuju u njoj. Spisak prodavaca koji učestvuju u kampanji potražite na adresi www.michelin.rs
 8. Učesnik se može registrovati samo jedanput i ne može osvojiti više od 1 nagrade, čak i ako je kupio više od 4 nova leto  pneumatika Michelin ili nova pneumatika Michelin CrossClimate.
 9. Nagrade u kampanji jesu:
 10. Gigatron“ vaučer u vrednosti od 3000,00 RSD , za kupljene pneumatike čije su dimenzije 16” ; Gigatron“ vaučer u vrednosti od 6000,00 RSD , za kupljene pneumatike čije su dimenzije 17" ; Gigatron“ vaučer u vrednosti od 9000,00 RSD , za kupljene pneumatike čije su dimenzije izmedu  18" и 23"
 11. Fotografije su prikazane samo u informativne svrhe.
 12. Period odvijanja kampanje je između od 11.03. –  31.05.2024. Kupovina pneumatika se mora obaviti u ovom periodu.
 13. Registracija se mora obaviti najkasnije do 10.06.2024.

 

Koristite veb pretraživač za koji ne postoji podrška
Ovaj veb sajt ne podržava internet pretraživač koji koristite. Postoji mogućnost da pojedine funkcionalnosti ne rade kao što je predviđeno, što može dovesti do neobičnog ponašanja veb sajta prilikom njegovog pregledanja. Da biste u potpunosti iskoristili sve prednosti ovog veb sajta koristite ili nadogradite/instalirajte neki od sledećih interenet pretraživača