michelin love coverjpg

UZ MICHELIN MOŽETE POMOĆI DRUGIMA KADA IM JE TO NAJPOTREBNIJE

 

Michelin je pokrenuo novu kampanju komunikacije koja u potpunosti menja način na koji vodeći brend pneumatika predstavlja ono što može pružiti potrošačima. Michelin je odlučio da izmeni svoj stil komunikacije kako bi Brend bio pristupačniji i približio se kupcima. Koncept izgradnje brenda se fokusira na stvaranje emocionalne veze sa potrošačima živopisno predstavljajući kako se možete osloniti na Michelin u kritičnim situacijama.

Serija realnih situacija prikazuje tipične okolnosti koje mogu da zadese svakog od nas kada je našim najbližima hitno potrebno da ih podržimo svojim prisustvom u napetim, emotivnim trenucima. Mladi otac, majka, prijatelj odustaju od svojih planova kako bi stigli do onih do kojih im je stalo. Oni voze kako bi bili prisutni u trenucima kada su najpotrebniji i tokom svog puta se mogu uzdati u svoje dugotrajne Michelin gume koje će ih bezbedno dovesti do odredišta. 

Publika u Србија novu kampanju može videti na TV-u i raznim kanalima na internetu i van njega, uključujući veb-sajt kompanije Michelin na lokalnom jeziku. Kampanja je počela na regionalnom nivou krajem marta i biće zastupljena na različitim kanalima do април obeležavajući lansiranje pneumatika za putnička vozila MICHELIN CrossClimate+, drugu generaciju revolucionarne inovacije kompanije Michelin. 

Da biste videli novu reklamu Brenda i da biste saznali više o jedinstvenoj ponudi proizvoda komapanije Michelin, uključujući veliki broj povratnih informacija od potrošača, posetite lokalni veb-sajt Brenda. Takođe, pogledajte video na lokalnom jeziku ovde.

Odnosi sa medijima:
Irina Dragan - PR menadžer, irina.dragan@michelin.com, 0040.729.308.145
Veb: www.michelin.rs

Koristite veb pretraživač za koji ne postoji podrška
Ovaj veb sajt ne podržava internet pretraživač koji koristite. Postoji mogućnost da pojedine funkcionalnosti ne rade kao što je predviđeno, što može dovesti do neobičnog ponašanja veb sajta prilikom njegovog pregledanja. Da biste u potpunosti iskoristili sve prednosti ovog veb sajta koristite ili nadogradite/instalirajte neki od sledećih interenet pretraživača