0 pneumatika koji odgovaraju vašoj pretrazi

Potrebne su nam dodatne informacije da bismo preporučili savršen pneumatik za vaše vozilo

Izvinjavamo se, ova usluga trenutno nije dostupna. Pokušajte ponovo nešto kasnije

PRONAĐITE VAŠE MICHELIN PUTNIČKE GUME


Ovo je naš lokalni vebsajt gde možete da tražite i pronađete odgovarajuće gume za vaše vozilo. Za brz i lak način pronalaska savršenih guma za vaše vozilo koristite selektor guma.

Možete pretraživati po modelu automobila ili dimenzijama guma - jednostavno popunjavajući polja sa leva u desno. Nakon što popunite polja dajemo vam najbolje preporuke za gume. Molimo vas da pružite što više informacija - kako bismo mogli obezbediti najbolje moguće preporuke.

 

Nakon što pronađete pravu gumu, možete videti naše stranice s pregledom proizvoda na kojima detaljno opisujemo sve što trebate znati o gumi. Zatim upotrebite lokaciju kako biste pronašli najbližeg prodavca guma!

Zakonske napomene

Navedene dimenzije odnosno indeksi brzine mogu donekle odstupati od naznačenih dimenzija originalnog proizvođača (OE) prikazanih na nalepnici u vozilu. Kao obučeno stručno lice, vaš lokalni diler pneumaticima pružiće vam neophodnu podršku pri montiranju pneumatika kao što je i navedeno: 


Obaveštavanje vlasnika ako su zamenjeni pneumatici različiti u indeksu brzine od pneumatika originalnog proizvođača, kao i da je najveća brzina vozila ograničena na pneumatike sa nižim indeksom brzine.

Utvrditi potrebu za eventualnom korekcijom u pritisku pneumatika s obzirom na navedene alternativne dimenzije.