michelin automobili
moto banner motogp michelin r partenaire titre du grand prix d australie max home
co008599
img 6134
baner za matičnu stranicu za michelin dilera za kamione 8379
pozadina za rudarstvo
Michelin pneumatici za poljoprivredu
cirrus
4 main michelin site mll carousel 1140x641px

Kakve pneumatike zapravo tražite?

Dobro došli na Michelin Srbija, mi imamo pneumatike za sve tipove vozila, kao i za sve vidove njihove upotrebe

Za početak, odaberite tip svog vozila

Pneumatici nisu ono što tražite?

benefit 2

Vozite pametno!

Pogledajte naše savete za uštedu goriva, poboljšanje bezbednosti i udobnosti na putu. Sve što želite da znate o gumama za vaš automobil, SUV ili kombi.

Vozite bezbedno, sigurna pobeda

1920x550 copy

Potreban vam je stručan savet?

U znanju je moć

Kupovina pneumatika je važna. Zato je dobijanje odgovora na sva vaša pitanja podjednako važno kako biste mogli da donesete najbolju moguću odluku.

automobil za uređivačku celinu matična stranica za pomoć i podršku

Michelin... i više od samih pneumatika

Our purpose

Budući da verujemo da je mobilnost od presudnog značaja za ljudski napredak, izrazito smo posvećeni inovacijama kako bismo tu mobilnost učinili bezbednijom, efikasnijom i naklonjenijom životnoj sredini. Na tom putu, naš primarni cilj je da svojim klijentima obezbedimo beskompromisan kvalitet. Zato što verujemo da svako od nas zaslužuje lično ispunjenje, želja nam je da svima omogućimo da postignu najbolje rezultate, pri čemu će razlike među nama biti naš najvredniji kvalitet. Ponosni na svoje vrednosti kojima iskazujemo poštovanje prema klijentima, ljudima, zainteresovanim licima i životnoj sredini, svi zajedno učestvujemo u avanturi bolje mobilnosti za svakoga.

Koristite veb pretraživač za koji ne postoji podrška
Ovaj veb sajt ne podržava internet pretraživač koji koristite. Postoji mogućnost da pojedine funkcionalnosti ne rade kao što je predviđeno, što može dovesti do neobičnog ponašanja veb sajta prilikom njegovog pregledanja. Da biste u potpunosti iskoristili sve prednosti ovog veb sajta koristite ili nadogradite/instalirajte neki od sledećih interenet pretraživača