PNEUMATICIPNEUMATICI SAVETISAVETI PRODAVCIPRODAVCI

MICHELIN BRIGA O POTROŠAČIMA


Dizajn naših pneumatika visoke tehnologije je osmišljen da zadovolji raznovrsne zahteve današnjih vozača. MICHELINOVI stručnjaci će Vam na osnovu stila vožnje, tipa vozila i uslova godišnjeg doba dati najbolje savete u vezi sa pneumaticima.

KONTAKTIRAJTE NAS

E-mail

24/7NAŠE PROSTORIJE
SMERNICE ZA ODABIR ODGOVARAJUĆEG PNEUMATIKA

MICHELIN pneumatici se izrađuju po najsavremenijoj tehnologiji što nam omogućava da zadovoljimo najrazličitije stilove vožnje i navike naših kupaca. Poštujemo želju kupaca da razumeju našu tehnologiju i zbog toga smo im omogućili stručnjake koji su dostupni kada god budu zvali MICHELIN Službu za brigu o potrošačima.

JEDNOSTAVNIJA KUPOVINA

Onog trenutka kada pronađete odgovarajući pneumatik, naši stručnjaci na internetu će Vam rado pomoći da pronađete lokacije tri najbliža distributera kako biste kupili i montirali svoje pneumatike!

PODRŠKA NAKON KUPOVINE

MICHELIN je uz Vas, čak i nakon kupovine. Do nas možete doći putem telefona, e-pošte i Live Chat-a i postaviti nam sva pitanja u vezi  sa pneumaticima ili jednostavno razgovarati o dezenima i prijanjanju! Nemojte oklevati da stupite u kontakt sa našim stručnjacima.