PNEUMATICIPNEUMATICI SAVETISAVETI PRODAVCIPRODAVCI

ŠTAMPA I NOVOSTI CENTAR

“Ocene i komentari” - Michelin olakšava donošenje odluke o kupovni pneumatika obogaćivanjem svog sajta povratnim informacijama potrošača

“Ocene i komentari” - Michelin olakšava donošenje odluke o kupovni pneumatika obogaćivanjem svog sajta povratnim informacijama potrošača

U potrazi ste za pravim pneumaticima? Ko može da vam da bolji savet od dugogodišnjih korisnika Michelin pneumatika?

Septembra, Michelin je obogatio svoj sajt www.michelin.rs integrisanjem online centra za komentare, sa ciljem da olakša donošenje odluke prilikom kupovine pneumatika kod potrošača.
Od sada, potrošači imaju lični vodič za kupovinu pneumatika koji će izbor novih pneumatika učiniti što jednostavnijim.
Za svaki Michelin-ov pneumatik, potencijalni kupci će moći da pronađu:

  • Prosečnu ocenu
  • Procenu različitih kriterijuma uspešnosti
  • Komentare potrošača

Da bi uspeo u tome, Michelin poziva potrošače da procene svoje Michelin putničke pneumatike u skladu sa sledećim kriterijumima: držanje i kočenje na suvom, držanje i kočenje na mokrom, dugovečnost, ušteda goriva, udobnost i nivo buke i da opišu svoja iskustva sa Michelin pneumaticima.

U novom odeljku sa komentarima u vezi pneumatika, Michelin je još jednom predstavljen u skladu sa MICHELIN Total Performance strategijom. “Ocene i komentari, ilustracija koliko cenimo komentare naših potrošača, slaže se sa našom filozofijom da prodajemo performanse, ne pneumatike” objašnjava Remi Paupert, regionalni direktor marketinga za Michelin centralnu i južnu Evropu “Iako bi bilo lakše da se istakne jedan poseban aspekt performansi, u Michelin-u razvijamo naše pneumatike na način koji nudi maksimalne performanse od nekoliko kriterijuma istovremeno, bez kompromisa za bilo koju od karakteristika pneumatika koje su istovremeno važne za potrošače: bezbednost u svim okolnostima, dugovečnost i energetska efikasnost. To je ono što mi zovemo MICHELIN Total Performance”

Sa odeljkom “Ocene i komentari” na svom internet sajtu Michelin je još jednom odgovorio potrebama potrošača pružajući više dostupnih informacija u pravo vreme. Online kritike daju korisnicima brz pristup informacijama koje im pomažu da donose informisane odluke brže i lakše nego ikada ranije. Dostupnost sistema jasnih i lako razumljivih komentara/ocena će postati još važniji za potrošače i izuzetno dragocen za Michelin.

KONTAKT ZA MEDIJE

Simona LUPICA

PR Manager

simona.lupica@michelin.com