PNEUMATICIPNEUMATICI SAVETISAVETI PRODAVCIPRODAVCI

Vodič Za Kupovinu Pneumatika

Pneumatici za sve vremenske prilike

michelin 18 нов 2015

Zamislite revolucionarni „pneumatik“ koji može biti bezbedno montiran na vozilo cele zime. Tu je.

Pripremite se za sve vremenske uslove. Sa jednim kompletom pneumatika tokom cele godine. Pneumatici za sve vremenske prilike MICHELIN CrossClimate spajaju najbolju tehnologiju letnjih i zimskih pneumatika. Uz inteligentnu upotrebu smeša, jedinstven gazeći sloj pneumatika u obliku slova V i urezane linije protektora boljeg učinka. Kako mu samo ime kaže, to je letnji pneumatik koji može da pruži jednak impresivan učinak i u zimskim uslovima. To je takođe i prvi pneumatik sa sertifikatom za vožnju zimi sa toliko dobrim zimskim učinkom da je dobio oznaku pahuljice sa tri planinska vrha.

Pneumatik za sve vremenske prilike MICHELIN CrossClimate nudi prednosti Michelin letnjeg pneumatika kada je u pitanju bezbednost i dugotrajnost kao i glavne karakteristike Michelin zimskog pneumatika kada je u pitanju prijanjanje i kočenje pri vožnji u zimskim uslovima.

Nova kategorija pneumatika
Pneumatik za sve vremenske prilike je nova kategorija pneumatika sa impresivnim kočenjem na mokroj podlozi, kočenjem na suvoj podlozi, dugotrajnosti i uštedom goriva. To znači da su pneumatici za sve vremenske prilike u rangu najboljih zimskih pneumatika kada su u pitanju prijanjanje i kočenje. Takođe su i istoj klasi kao i letnji pneumatici sa najnižim otporom kotrljanja.

Možete u bilo koje doba godine da pređete na pneumatike za sve vremenske prilike
Glavni razlozi za prelazak su:

  • Želite da tokom cele godine koristite isti komplet pneumatika.
  • Vozite gde temperatura zimi retko padne ispod -5 °C (ako pada ispod, trebalo bi da kupite zimske pneumatike).
  • Ne možete da držite i montirate drugi komplet zimskih/letnjih pneumatika.


Pneumatici za sva godišnja doba u poređenju sa pneumaticima za sve vremenske prilike
Pneumatici za sve vremenske prilike su prihvatljivi za korišćenje zimi. Ipak, pneumatici za sva godišnja doba nisu isto kao i pneumatici za sve vremenske prilike. Pa kako da uporedimo pneumatike za sva godišnja doba MICHELIN CrossClimate sa pneumaticima za sve vremenske prilike?

Vaši nedavno pregledani članci

Nema vaših nedavno pregledanih članaka

  • AUTOMOBIL
  • SUV - 4X4
  • KOMBI - KAMPER
Loader