0 pneumatika koji odgovaraju vašoj pretrazi

Nemamo rezultata za vaše pretraživanje

PRONAĐITE VAŠE MICHELIN PUTNIČKE GUME


Ovo je naš lokalni vebsajt gde možete da tražite i pronađete odgovarajuće gume za vaše vozilo. Za brz i lak način pronalaska savršenih guma za vaše vozilo koristite selektor guma.

Možete pretraživati po modelu automobila ili dimenzijama guma - jednostavno popunjavajući polja sa leva u desno. Nakon što popunite polja dajemo vam najbolje preporuke za gume. Molimo vas da pružite što više informacija - kako bismo mogli obezbediti najbolje moguće preporuke.

 

Nakon što pronađete pravu gumu, možete videti naše stranice s pregledom proizvoda na kojima detaljno opisujemo sve što trebate znati o gumi. Zatim upotrebite lokaciju kako biste pronašli najbližeg prodavca guma!

Zakonske napomene

Navedene dimenzije odnosno indeksi brzine mogu donekle odstupati od naznačenih dimenzija originalnog proizvođača (OE) prikazanih na nalepnici u vozilu. Kao obučeno stručno lice, vaš lokalni diler pneumaticima pružiće vam neophodnu podršku pri montiranju pneumatika kao što je i navedeno: 


Obaveštavanje vlasnika ako su zamenjeni pneumatici različiti u indeksu brzine od pneumatika originalnog proizvođača, kao i da je najveća brzina vozila ograničena na pneumatike sa nižim indeksom brzine.

Utvrditi potrebu za eventualnom korekcijom u pritisku pneumatika s obzirom na navedene alternativne dimenzije.